Yoga hold på Comwell Korsør

Yoga og meditation er et værdifuldt redskab, når du vil tage ansvar for din sundhed og personlige udvikling.

Vi udfordres livet igennem af forskellige personlige oplevelser, som vi håndterer efter bedste evne. Nogle oplevelser kommer vi igennem, klogere og uden mén. Andre oplevelser kan mærke os for livet, og vil komme til udtryk i forskellige former for ubalancer, fysisk og psykisk.

Yoga virker forebyggende og helbredende på  livsstilssygdomme som stress og depression.

Yoga er fysisk træning, hvor du styrker både små og store muskler. Det former kroppen og giver slanke, stærke og smidige muskler. Du styrker kroppens svageste led – både ryggen, lænden, maven og bugen. Yoga giver en bedre balance mellem krop og sind og stimulerer blodcirkulationen i hele kroppen. Træningen er meget skånsom og effektiv samt yderst velegnet til genoptræning efter skader eller operation. Yoga giver en rankere kropsholdning, øger kropsbevidstheden, lærer dig at trække vejret hensigtsmæssigt og virker samtidig afstressede på dit nervesystem.

Ved at træne opmærksomhed og nærvær i nuet, have fokus på fysiske øvelser, åndedrætsøvelser og dybdeafspænding, forbedres kontakten med kroppen væsentligt. Det bliver tydeligere at mærke og forstå de signaler kroppen sender.

Vi starter altid timen med 5 min. meditation, hvor vi prøver at glemme verden omkring os, vende fokus indad og bare "lande på måtten".

Øvelserne styrker immunforsvaret, fordøjelsen forbedres, spændinger løsnes, de indre organer masseres og blodomløbet øges. Åndedrætsøvelser medvirker til at øvelserne integreres dybt og i harmoni med den enkelte.

Yogaøvelserne udføres i et flow der er både meditativt og dynamisk (timerne vil veksle mellem Yoga flow, stræk, balance og altid med fokus på feks. hofter/ryg/holdning mm.).
Den afsluttende meditation på i hvert fald 10 min. tilbyder en skøn ro til krop og sjæl.

Vi tilrettelægger undervisningen så alle kan deltage, med respekt for den enkeltes personlige grænser.

Der vil efter hver time, være tid til en hygge snak over en kop the.

Yoga foregår på Comwell Korsør på 1 sal i " Det gule hus ". Hvis du møder op iført tøj du kan bevæge dig i, så har vi måtter mm

Tilmelding sker på telefon 58350110 eller mail: hotel.korsør@comwell.dk

Tidspunkter for hold

Onsdag kl. 19:00-20:30 (for alle ung/ældre-øvet/nybegynder)

Torsdag kl. 16:30-18:00 (for alle ung/ældre-øvet/nybegynder)

Lørdag kl. 14:30-16:00 (for alle ung/ældre-øvet/nybegynder)

Lørdag kl. 12,30 - 14,00 Yoga / Silhuet. Instruktør: Neya.
 Drømmer du også om at genfinde din timeglas figur, fra ungdommens glade dage? Ønsker du at fremhæve dine feminine kurver, styrke din smidighed og tone dine muskler, så er dette timen du vil elske.
Neya har studeret yoga i Indien og dyrket yoga og kampsport hele livet. En virkelig dygtig, motivenrende  og inspirerende instruktør.

Priser:

10 turs kort kr. 650,-

1 gang kr. 75,-

Ønsker du yogaundervisning/massage på din arbejdsplads eller individuel vejledning er du velkommen til at kontakte os.