Yoga & Tema spa-dag

v/ Trine Winther og Pia Bredahl

Kom ned i gear, bliv inspireret og find dig selv med vores spændende arrangementer:

Dagens Program.

Kl. 9:00   Vi mødes i hotelles reception 
Kl. 9:15   Yoga / pilates / mindfulness
Kl. 12:00   Frokost i restaurant Himmeriget
Kl. 13:30   Omklædning til spa
Kl. 14:00   Vores gusmester giver dig en afstressende, mindfulness og udrensende oplevelse.
Kl. 15:00-17:00   AquaSpa

 

Glæd dig til følgende oplevelse i vores Aqua Spa:

  • Varmvandspool på 32 grader
  • Boblebad 38 grader
  • Sauna med aromaterapi
  • Dampbad
  • Park sauna
  • Hot-tubs, 38 grader

Glæd dig til en dejlig dag. Du skal bare huske yogatøjet og badetøjet 
– Badekåbe, håndklæder og tøfler låner du af os!

Pris pr. pers. Kr. 649,-

 

Årshjul 2018

 

Tema spa/yoga dag. (after eight) 
28. januar    

Sundt kan også være sjovt. Dermed ikke sagt at after eight chokoladen som vi kender og elsker, er sund. Tager vi udgangspunkt i de ingredienser der giver smag til denne mundfuld af nydelse og velværd, så finder man faktisk at den indeholder virkestoffer, der kan gøre en forskel. Vær med til en dejlig dag med 3 timers yoga og mindfullness, lækker og sund frokost, kaffe & kage -og ikke at forglemme 50 min.saunagus og alt den tid til hygge i spa-afdelingen bagefter, du kan tænke dig. Der serveres løbende gennem hele dagen, diverse drikkelse, frugt/grønt og lækkerier, tilsat temaet. læs mere

Tema spa/yoga (Kokos)
11. marts

Som de fleste nok ved, så kommer skønhed indefra. Her taler vi ikke kun om din personlighed men også dine beauty-rutiner og din kost. Der er flere madvarer, som kan være gavnlige for din sundhed og din hud. Èn af dem er kokosnødden. I lande som Indien, Fillippinerne, Indonesien har man i flere generationer kaldt kokospalmen for ’The Tree of Life’, da den i mange kulturer er en vigtig del af kosten pga. dens næring, samt den også bliver brugt i meget medicin.
På denne temadag, vil vi booste dig med vitaminer, give huden glød, styrke dit imunforsvar. Kokos dræber bakterier som forårsager betændelsestilstande, halsvejsinfektioner, lungebetændelse, tandkødssygdomme, influenza mm. Kokos øger energi og udholdenhed, og styrker fysiske og sportslige præstationer. 

Temadag spa/yoga (citrusfrugter)
15. april

Disse smukke frugter er omdrejningspunktet for denne tema-dag. Vær med til en dejlig dag med 3 timers yoga og mindfullness, lækker og sund frokost, kaffe & kage -og ikke at forglemme 50 min.saunagus og alt den tid til hygge i spa-afdelingen bagefter, du kan tænke dig. Der serveres løbende gennem hele dagen, diverse drikkelse, frugt/grønt og lækkerier, tilsat temaet.
 Her skal vi med alle sanser opleve den magiske effekt som citrusfrugter har på os. De vitaminrige Citrusfrugter forbindes ofte med mad og drikke, men de er også yderste gavnlige i skønhedspleje og som duftolier. I saunagusen har cirusfrugterne en humørløftende og afstressende effekt. Ligeledes er citrusfrugter en fryd for øjet med deres smukke klare  farver, orange, gul og grøn. Farver som udstråler optimisme, håb og energi. 

Tema spa/yoga (Rosen-tema)
13. maj

Denne temadag tager udgangspunkt vores  elskede blomst rosen og alle dens gavnlige egenskaber. 
Vær med til en dejlig dag med 3 timers yoga og mindfullness, lækker og sund frokost, kaffe & kage -og ikke at forglemme 50 min.saunagus og alt den tid til hygge i spa-afdelingen bagefter, du kan tænke dig. Der serveres løbende gennem hele dagen, diverse drikkelse, frugt/grønt og lækkerier, tilsat temaet.
Rosen bliver ofte betegnet som blomsternes dronning og har altid være forbundet med romantik og kærlighed. Rosen har blandt andet repræsenteret  gudinden Afrodite som er det absolutte symbol på skønhed og kvindelighed.
Rosenolien er en af de mest eftertragtede olier i verden. Da fremstilling af rosenolie er meget bekostelig og omstændig, afspejles dette også i prisen. Den rene og  100 % ægte rosenolie koster op efter 80.000 kr. pr liter. Rosenolien kan bruges på mange forskellige måder. I mad, kosmetik og som aromaterapi. 
Rosenolie bliver primært anvendt i sæber, lotions, cremer og parfumer, hvor oliens antivirale og antiseptiske egenskaber fungerer  glimrende i kombination med den skønne duft. Duften af olien virker beroligende, ligeledes når den når den anvendes på huden. Rosen er kendt for at virke foryngende og give glød.

Tema spa/yoga (Jordbær)
10. juni

Med denne temadag hylder vi Jordbærret, alles  svar på sommer og gode barndomsminder! Vær med til en dejlig dag med 3 timers yoga og mindfullness, lækker og sund frokost, kaffe & kage -og ikke at forglemme 50 min.saunagus og alt den tid til hygge i spa-afdelingen bagefter, du kan tænke dig. Der serveres løbende gennem hele dagen, diverse drikkelse, frugt/grønt og lækkerier, tilsat temaet.
 De smukke røde og søde bær, som pryder i haven i juli og juli er fyldt med høje niveauer af flavoider. findes blandt andet i blåbær, brombær og vindruer. Nogle af disse flavoider kan være med til at modvirke åreforkalkning og andre hjerte-kar problemer. Desuden aktivere de røde bær vores antioxidantforsvar og styrker vores hukommelse. En kop jordbær om dagen er den ideelle sundhedskur.

Tema spa/yoga (Årstidens bær)
23. september

Blåbærs stærke antioxidante effekter har gjort det til et superbær, som i løbet af de sidste ti-år, har vist sig at kunne forebygge både hjertekar-sygdomme og kræft.

Blåbær er en super food. Det gælder både hvad angår deres smag og utrolige ernæringsprofil. Der er propfyldte med antioxudanter og en masse essentielle vitamnier. Bekæmper kræft, begrænser alderdomstegn, reducerer DNA skader, øger kroppens insulinfølsomhed, forbedre fedtprocenten i dit blod, deraf bedre det hjerte/karsygdomme og er godt for synet.

Tema spa/yoga (æble)
28. oktober

Man siger at et æble om dagen holder sygdom fra døren. Vær med til en dejlig dag med 3 timers yoga og mindfullness, lækker og sund frokost, kaffe & kage -og ikke at forglemme 50 min.saunagus og alt den tid til hygge i spa-afdelingen bagefter, du kan tænke dig. Der serveres løbende gennem hele dagen, diverse drikkelse, frugt/grønt og lækkerier, tilsat temaet.
På denne temadag vil vi nyde efterårets skønne æbler.  

 

Temadag spa/yoga (jul)
25. november

På denne temadag i julemåneden lader vi jule-roen sænke sig i spaen. Vi sørger julestemning  for alle sanser. Her starter vi med en dejlig afslappende Yoga. I vores saunagus vil æteriske olier, såsom kryddernellike, appelsin, kardemomme og  pomerans fylde jeres hjerter med julestemning, og i restauranten sørger vi for en lækker og sund julefrokost. Kaffe og kage, afslutningsvis, vil  naturligvis også være  med et twist af jul på den sunde måde.  

YDERLIGERE INFORMATION

Pebermynte virker mod irritabel tarm

Hvis du lider af oppustet mave og skiftevis forstoppelse og diarré, kan pebermynte måske hjælpe. Pebermynte har været brugt i urtemedicin i århundreder og er kendt for sine gavnlige virkning i mave- og tarmkanalen. Pebermynteolie er særlig godt mod irritabel tarmsyndrom, der er en ganske udbredt lidelse.
Det skyldes formentlig, at mentolet i olien virker som en kalciumkanalblokker og får de glatte muskler i tarmvæggene til at slappe mere af.
Pebermynte virker opkvikkende og skærper koncentrationen, giver ro i maven, er anti-inflammatorisk, kløestillende og virker mod uønsket hårvækst.
Chokolade er ikke bare en nydelse for tungen - et moderat indtag kan faktisk også være godt for hjertet. 
En svensk undersøgelse fra 2011 viser, at kvinder, som spiser mere en 45 gram chokolade om ugen har 20 procent mindre risiko for at få et slagtilfælde end kvinder, som blot spiser mindre end 9 gram.
Ved jævnligt indtag af chokolade kan du høste en stribe gavnlige effekter for dit hjerte så som reduktion af blodtryk, lavere kolesterol og reduceret risiko for hjertesygdomme. Chokolade øger insulinfølsomheden og dermed reducerer risikoen for sukkersyge. Mørk chokolade indeholder et antioxidant kaldet flavonoid, der tilfører huden en vis beskyttelse mod solens UV-stråler. Det betyder dog ikke, du kan undvære solcremen.
Desuden kurrere chokolade hoste, påvirker humøret positivt, forbedre blodomløbet, styrker synet -og det siges at vi bliver klogere og mere opmærksomme ved indtagelse af mørk chokolade. 
After Eight er en schweizisk luksuriøs chokolade. Første gang lanceret i 1963.