værd at vide

Værd at vide

Hvornår kan vi ankomme?

Check ind er fra kl. 14.00, og check ud senest kl. 10.00, Søndag og helligdage er det kl. 11.00.


Tidlig check ind eller sen check ud

Ønsker I at checke ind fra kl. 12.00, koster det kr. 200, og skal reserveres forud. Sen check ud, kan aftales mod kr. 100 ekstra pr. time efter kl. 10.00.


Værelsesopgradering

Luxværelserne er bygget i 2012, de er større og ligger alle tæt på spa. kr. 200. Suiter er dobbelt så store som standard, og har udendørs terrasse eller balkon, sofaområde samt badekar kr. 600. Priserne er pr. værelse pr. dag. 


Behandlinger

Trænger du til at blive ekstra forkælet og vil bestille en af vores skønne og velgørende behandlinger, så book den hos os i receptionen inden ankomst. Se vores behandlinger her 

 

AquaSpa

Aqua Spa er åben alle dage fra kl. 07.00 - 23.00. Såfremt at entréen til AquaSPA ikke er inklusiv i denne booking, koster denne 225 kr. pr. voksen for hele opholdet inkl. leje af badekåbe, håndklæde og badetøfler. Adgang for børn (12-16 år) koster kr. 95,- pr. parn, og de er velkomne i tidsrummet 8-10 & 17-19, dog undtagen lørdage og altid ifølge med en voksen (børn modtager ikke badekåbe og badetøfler). Børn under 12 år har ingen adgang. AquaSPAen er et stille område og dette skal respekteres på alle tider af døgnet.
SPA-behandlinger skal forudbestilles i god tid


Er der en særlig anledning?

Vil du overraske med blomster, mousserende vin eller andet hygge på værelset, så ring til hotellet inden ankomst og vi har det klart til jer på værelset ved ankomst. 


Rygning

Alle indendørs områder er røgfrie. Det er tilladt at ryge ved de placerede askebægre udenfor. Meddel alligevel om rygningsbehov, forud for opholdet, da nogle af værelserne har udgang til terrasse. Ved rygning på værelset vil der blive opkrævet et gebyr på kr. 2.000. 


Restaurant

Morgenmad serveres i restauranten fra kl. 07.00-10.00, og søn- og helligdage fra kl. 07.30-11.00. 
Bordbestilling til middag er altid påkrævet med mindre opholdet indeholder middag. Bemærk venligst, at der tages forbehold for udsolgte a la carte borde til middag fredag, lørdag, samt helligdage. Menuerne der er inkl. i opholdene er fastsat, og varierer dagligt. Børn halv pris, halv portion. Vi tilpasser gerne menuen for allergi og vegetar, hvis det meddeles før ankomst. Dress code: ingen badetøj, badekåbe eller slippers.


Roomservice

Morgenmad på værelset kan bestilles senest aftenen før mod tillæg kr. 65. Ved yderligere room service er der et tillæg på kr. 65. Hvis der bestilles en menu med flere retter, bliver de serveret på en gang.


Hvad er der på værelset?

Føntørrer, trådløst internet samt alm. tv-kanaler. Elkedel og kaffe/te findes på alle vores værelser.


Allergi

Meddel altid om allergier forud for opholdet, så vi har mulighed for at tilpasse menuen til dine behov.


Opredning og babyseng

Der tillades kun 1 opredning pr. værelse. Børn (3-11 år) ½ pris af voksne. Babyseng er gratis. Opredninger skal forudbestilles.


Familieværelser

Der er mulighed for at bestille familieværelser, hvor der er plads til 2 voksne og 2 børn. Det er ekstrasenge, som er slået op til børnene. Man kan med god vilje være 4 voksne, men det vil være tæt.


Hunde på værelset

Det er tilladt med ”stille” og renlige hunde på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. Merpris kr. 300 pr. dag. Hund på værelset, skal forudbestilles.


Parkering

Parkering er gratis og foregår på gårdspladsen tæt ved værelserne.


Hvad er der i nærheden af Comwell Korsør?

Få information om gåruter/løberuter fra hotellet.. 


Cykelmuligheder

Vi kan hjælpe med cykel udlejning, kontakt os inden ankomst for mere information og booking. 


Internet

Vi tilbyder gratis TDC Hotspot til alle gæster. Spørg efter en kode i receptionen.


Shopping

Nærmeste shopping er i Korsør cirka 2 km. væk. Den største nærtliggende by er Slagelse ca. 20 km fra hotellet, hvor der er rig mulighed for at  shoppe. I Ringsted ca. 50 km væk findes Ringsted Outlet.


Offentlig transport

Nærmeste station er Korsør (2 km gåafstand)


Taxi

Dantaxi 70 25 25 25 .Fra Korsør station til hotellet, cirka kr. 80 


Bar/lounge

Her kan du købe kaffe, kage og lette måltider i løbet af dagen. Om aftenen er det er hyggested med specialøl og cocktails, eller hvis du bare trænger til et lettere måltid. 


Kreditkort

Du kan bruge alle gængse kreditkort. VisaElektron og andre betalingskort modtages kun i receptionen. Der er gebyr på alle kort pånær Dansk Visa/dankort.


Annullering af ophold

Såfremt dit ophold ikke indeholder middag eller behandlinger, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16.00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16.00 fakturerer vi for den første nat.
Indeholder dit ophold middag eller behandlinger, skal opholdet annulleres 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet.  


Jeg har et gavekort fra Comwell A/S eller Comwell Korsør, hvordan bestiller jeg et ophold?

Du kan bestille dit ophold online, og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking, er kun en garanti for ankomst. Bemærk, vi modtager ikke gavekort fra andre Comwell hoteller.


Hvordan optjener jeg point med Comwell Club?

Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning. Alle optjente point kan bruges, som betaling under dit næste ophold. Tilmeld dig i dag, e-mail til: hotel.korsor@comwell.dk og skriv "ja til ComwellClub" med dit navn. Brug herefter altid den samme e-mail til bestilling, og oplys at du er Club medlem. Det er gratis og uforpligtende.


Andre spørgsmål?

Kontakt hotellet på tel. +45 5835 0110