værd at vide

Værd at vide

 

Hvornår kan vi ankomme?

Check ind er fra kl. 14.00, og check ud senest kl. 10.00, Søndag og helligdage er det kl. 11.00.

 

Tidlig check ind eller sen check ud?

Ønsker I at checke ind fra kl. 12.00, koster det kr. 200, og skal reserveres forud. Sen check ud, kan aftales mod kr. 100 ekstra pr. time efter kl. 10.00.

Værelsesopgradering?

Luxværelserne er bygget i 2012, de er større og har minibar på værelset, de ligger alle tæt på spa. kr. 200. Suiter er dobbelt så store som standard, og har udendørs terrasse eller balkon, sofaområde samt badekar kr. 600. Priserne er pr. værelse pr. dag. 

 

Behandlinger?

Trænger du til at blive ekstra forkælet og vil bestille en af vores skønne og velgørende behandlinger, så book den hos os i receptionen inden ankomst. Se vores behandlinger her 

 

Er der en særlig anledning?

Vil du overraske med blomster, mousserende vin eller andet hygge på værelset, så ring til hotellet inden ankomst og vi har det klart til jer på værelset ved ankomst. 

 

Rygning?

Alle indendørs områder er røgfrie. Det er tilladt at ryge ved de placerede askebægre udenfor. Meddel alligevel om rygningsbehov, forud for opholdet, da nogle af værelserne har udgang til terrasse. Ved rygning på værelset vil der blive opkrævet et gebyr på kr. 1.200. 

Restaurant?

Morgenmad serveres i restauranten fra kl. 07.00-10.00, og søn- og helligdage fra kl. 07.00-11.00. 
Bordbestilling til middag er altid påkrævet med mindre opholdet indeholder middag. Bemærk venligst, at der tages forbehold for udsolgte a la carte borde til middag fredag, lørdag, samt helligdage. Menuerne der er inkl. i opholdene er fastsat, og varierer dagligt. Børn halv pris, halv portion. Vi tilpasser gerne menuen for allergi og vegetar, hvis det meddeles før ankomst. Dress code: ingen badetøj, badekåbe eller slippers.

Roomservice?

Morgenmad på værelset kan bestilles senest aftenen før mod tillæg kr. 65. Ved yderligere room service er der et tillæg på kr. 65. Hvis der bestilles en menu med flere retter, bliver de serveret på en gang.

Hvad er der på værelset?

Føntørrer, trådløst internet samt alm. tv-kanaler. Elkedel og kaffe/te findes på alle vores værelser.

Allergi?

Meddel altid om allergier forud for opholdet, så vi har mulighed for at tilpasse menuen til dine behov.

 

Opredning og babyseng?

Der tillades kun 1 opredning pr. værelse. Børn (3-11 år) ½ pris af voksne. Babyseng er gratis. Opredninger skal forudbestilles.

 

Familieværelser?

Der er mulighed for at bestille familieværelser, hvor der er plads til 2 voksne og 2 børn. Det er ekstrasenge, som er slået op til børnene. Man kan med god vilje være 4 voksne, men det vil være tæt.

Hunde på værelset?

Det er tilladt med ”stille” og renlige hunde på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. Merpris kr. 150 pr. dag. Hund på værelset, skal forudbestilles.

 

Parkering?

 

Parkering er gratis og foregår på gårdspladsen tæt ved værelserne.

Hvad er der i nærheden af Comwell Korsør?

Få information om gåruter/løberuter fra hotellet.. 

 

Cykelmuligheder

Vi kan hjælpe med cykel udlejning, kontakt os inden ankomst for mere information og booking. 

Internet?

Vi tilbyder gratis TDC Hotspot til alle gæster. Spørg efter en kode i receptionen.

Shopping?

Nærmeste shopping er i Korsør cirka 2 km. væk. Den største nærtliggende by er Slagelse ca. 20 km fra hotellet, hvor der er rig mulighed for at  shoppe. I Ringsted ca. 50 km væk findes Ringsted Outlet.

 

Offentlig transport?

Nærmeste station er Korsør (2 km gåafstand)

Taxi?

Dantaxi 70 25 25 25 .Fra Korsør station til hotellet, cirka kr. 80 

 

Bar/lounge?

Her kan du købe kaffe, kage og lette måltider i løbet af dagen. Om aftenen er det er hyggested med specialøl og cocktails, eller hvis du bare trænger til et lettere måltid. 

Kreditkort?

 

Du kan bruge alle gængse kreditkort. VisaElektron og andre betalingskort modtages kun i receptionen. Der er gebyr på alle kort pånær Dansk Visa/dankort.

Annullering af ophold?

Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden 2 dage før ankomst kl. 12.00.
Indeholder dit ophold middag eller behandlinger, skal opholdet annulleres 1 uge før ellers opkræves 50% af opholdets værdi.

Jeg har et gavekort fra Comwell A/S eller Comwell Korsør, hvordan bestiller jeg et ophold?

Du kan bestille dit ophold online, og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking, er kun en garanti for ankomst. Bemærk, vi modtager ikke gavekort fra andre Comwell hoteller.

Hvordan optjener jeg point med Comwell Club?

Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning. Alle optjente point kan bruges, som betaling under dit næste ophold. Tilmeld dig i dag, e-mail til: hotel.korsor@comwell.dk og skriv "ja til ComwellClub" med dit navn. Brug herefter altid den samme e-mail til bestilling, og oplys at du er Club medlem. Det er gratis og uforpligtende.

Andre spørgsmål?

Kontakt hotellet på tel. +45 5835 0110