Forespørg uforpligtende på dit næste møde eller konference
Image description
Image description

Kongres i Korsør

Comwell Korsør har en stor konferencesal med tilhørende scene, der kan rumme helt op til 800 deltagere. Det er muligt at regulere salens størrelse og salen har ingen fastmonterede dele, så mulighederne for indretning er mange.

Kongressalen består af tre mindre sammensatte sale, som kan reguleres alt efter behov.  I den forreste del af salen findes en stor scene med teknikum, som kan bruges til alt fra teater og orkester til panel ved store kongresser.  Hele salen har parketgulve, samt vinduer i hele højre langside.

Kun fantasien sætter grænser

Salen har ingen fastmonterede dele, der kan sætte grænser for fantasien af jeres arrangement.

Højden i salen er 4,8 m. og ét af vinduerne kan åbnes, så det fx er muligt at køre en bil ind.

Andre virksomheder har fx haft bygget et stort beduintelt med sand på gulvet, sandsække og palmer, nogle afholdt modeshow med opbygget catwalk ud i salen, og andre har haft bygget en fiskekutter ud fra scenen.

Teknik

Ved scenen findes teknikrum med avanceret lydanlæg. Der er mulighed for et stort lærred foran scenen med projektor, eller 2-3 lærreder i vinduessiden med hver sin projektor (splitprojektering

Kongressalen har egen indgang direkte fra parkeringspladsen

Ønsker du at booke kongressalen eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på  tlf. 72162110 eller konferencestorebaelt@comwell.dk